FAQJA ESHTE NE RREGULLIME.

OFERTAT 2023

Hotele në
Ksamil

Hotele në
Ulqin

Hotele në
Shëngjin

Hotele në
Velipojë

SHËRBIMET TJERA

FLUTURIME

TRAGET

RIA

SIGURIME

TURQIA 2023

Hotele në
Durrës
Hotele në
Durrës
Hotele në
Durrës

Për informacione dhe rezervime na thirrni direkt duke klikuar ikonen e telefonit.

PUSHIME EKZOTIKE

MALDIVES

DUBAI

TAJLAND

EGJIPT

LINJA E RREGULLT

KOSOVË ITALI KOSOVË

Linja e rregullt me autobus, nisje çdo javë is dhe udhëtime plotësuese në sezonë në dyja drejtimet.

VERA 2023

Greqi

Pakete e plote

Greqi

Pakete e plote

Greqi

Pakete e plote

Greqi

Pakete e plote

Për informacione dhe rezervime na thirrni direkt duke klikuar ikonen e telefonit

PAKETA SPECIALE

Vikend në Sarandë

Duke filluar nga $

Vikend në Sarandë

Duke filluar nga $

Vikend në Sarandë

Duke filluar nga $

Vikend në Sarandë

Duke filluar nga $

MAKINA ME QIRA

PËRJETO EUROPËN

Tek ne mund të merrni autobusë me qera me çmime fantastike për të realizuar udhëtimet e juaja grupore.

CITY BREAK

Roma

Pako aranzhman

Venecia

Pako aranzhman

Paris

Pako aranzhman

Budapest

Pako aranzhman

RRETH NESH

Si një kompani me shumë përvojë në tregun e transportit vendor dhe ndërkombëtar, ju prezantojmë disa informacione dhe të dhëna për kompaninë tonë.

Kliko ikonën dhe na thirrni direkt, dhe lidhu me një nga agjentët tanë.

044 123 456

044 123 456

FLODRI TRAVEL AGENCY

flodri-travelagency.com është ndërmarrje udhëtuese dhe turistike e regjistruar në Kosovë. Disa nga materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Flodri-travelagency.com SHPK dhe si të tilla mund të jenë të mbrojtura sipas ligjit të autorësisë. Për informacione shtesë ju lutemi na kontaktoni përmes faqes tonë kontaktuese